طرز تهیه پای سیب خانگی

 ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه - ایرنا زندگی

 
آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

حجاب کنترل دسترسی توتکو موسسه آراد ونداد پرگاس News it works بلوک تکن ام صادق زد پایگاه خبری شرکت آب و فاضلاب خوی ألمنارة